dissabte, 7 de juliol del 2007

ENGABIATS

Aquesta és la situació en que ens trovem, sense poguer-nos moure, a l'Ajuntament no hi ha ni un € i s'en deuen molts.

El presupost de festes i tradicions de l'any 2006 era de 120.000€, amb el Plà de Sanejament el de 2007 és de 60.000€ , el dia 16 de juy ja s'en havien gastat 81.000€, o sigui que en vaig trovar un déficit de 21.000€ i per endevant la Festa Major de Sant Pere, Sant Benet, 11 de Setembre,Sant Grau, Nadal, etc.

El presupost de cultura era de poc més de 7000€ i el del festival de música de 2200€, el presupost de festes m'els ha fos.

El presupost de joventud te 28.000€ consignats a l'empresa Ágora, encarregada de dinamitzar el Casal dels Joves, i que l'unic que fa és pagar el sou de l' informadora.

El presupost d'ensenyament el tinc tot consignat i no em permet disposar de cap € per fer res.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

sr Colomer,

és la primera vegada que tafanejo el seu blog davant les continues al•lusions que m’han arribat de les seves reflexions en diversos temes municipals.
Independent de si un estar d’acord o no amb els seus punts de vista, permeti’m un petit consell: davant la seva predisposició a escriure les seves reflexions sobre tots els temes catastròfics que envolten aquest poble, com a mínim passi els seus escrits pel corrector ortogràfic. La gent li agrairà.

Molt amablement

un lector qualsevol de Tossa de Mar

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Apreciat contertulià:
Vostè té tota la raó del mon, d’aquí en davant miraré d’afinar una mica més en l’ortografia dels meus escrits. Tot plegat és conseqüència de l’època que em va tocar viure els anys d’infantesa i de la comoditat a que ens hem malacostumat.
Moltes gràcies per la seva observació.

Anònim ha dit...

Benvolgut Sr. Colomer:

És el primer cop que miro el seu blog. I considero que pot ser útil si s'ho mira amb bons ulls.

M'agradaria saber si vostè s'ha mirat el grau de deixadesa de l'escola de Tossa i tot el seu entorn. No cal que li recordi que aquesta pateix un abandonament total. Vostè diu que ni un €. Bé, el crec. Però també diuen el mateix els seus companys i als diaris no fan més que publicar que la Sra. Moré ha cobrat, que el camp de futbol serà el millor de la província, etc. Li demano, encoratjadorament, que hi posi tot el seu esforç per tal que l'escola CEIP de Tossa sigui la millor en equipament de la provincia, perquè vostè sap com jo que té uns equipament de 3era regional o pitjor. Vostè té fills, igual que jo i molts altres pares i per tant sap que són els més important. Li prego un cop més que si companys seus fan sortir diners de sota les pedres, vostè faci el mateix i pugui dir als seus fills que ha estat vostè qui ha dignificat l'escola. Els nens no voten, però són molt agraïts i ens ho compensen de moltes maneres. Te una oportunitat, que el PSC li ha deixat en safata de plata, no la deixi passar.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Benvolgut tossenc:
Quan vostè comenta que els socialistes m’ho han posat en safata no sé exactament a que es refereix.
Pel que fa al servei de neteja i consergeria que son competències municipals, crec que els serveis es porten de manera impecable. Referent a les rodalies, hi estic a sobre, el carreró que portava als antics barracons del institut intentem que estiguin nets, a petició del director del CEIP he insistit varies vegades a la Sra. Moré perquè hi posés tot l’ interès, l’edifici conegut com Mas Padró ja he parlat amb l’Alcaldessa per solucionar el tema.
També tinc que reconèixer que el tema de les escoles era el que en l’anterior govern, de tot el que m’he trobat, en tenia més cura i interès. L’ampliació del “col•legit blanc”, la tramitació la varen fer ells i nosaltres només la varem executar.
Pel que fa a les instal•lacions tercermundistes, hi ha molts pobles de Catalunya que no tenen la sort de tenir-les i que encara estan en barracons; que tot és millorable, ja hi estic d’acord però les instal•lacions no fan el bon alumna. Si puc aconseguir alguna inversió per part de la Generalitat, la meva preferència està en ampliar els col•legis.
De totes maneres, si vostè em vol concretar les seves inquietuds en referència al tema i si es vol implicar, pel que a mi fa li restaré agraït , però pensi que els diners no es treuen de sota les pedres ni es fabriquen i que tard o d’hora cal pagar-ho tot.