dilluns, 13 de setembre del 2010

CAMINEM PER PODER SER

Laporta podria obtenir 10 diputats i impedir la victòria d'Artur Mas segons el PSC

Una enquesta interna del PSC revela que la formació liderada per Joan Laporta, Solidaritat Catalana, podria aconseguir una forquilla d'entre vuit i deu diputats. Reagrupament, en canvi, no obtindria representació parlamentària, al contrari del que assegurava La Vanguardia fa uns dies.

13.09.2010 - 19:09 - Països Catalans
Si les estimacions internes del Partit dels Socialistes són encertades, la nova formació independentista seria el partit que irromp per primera vegada al Parlament amb més força de la història des de les primeres eleccions democràtiques després de la dictadura franquista. Segons l’enquesta, CiU seria el partit més perjudicat de la irrupció de Joan Laporta en l’escena política.

Així doncs, el PSC estaria interessat que Joan Laporta fes forat entre l’electorat convergent, ja que es mantindrien vives les esperances socialistes de poder seguir formant govern. És per aquest motiu que l’enquesta de La Vanguardia, més favorable a CiU, no va preguntar sobre Solidaritat Catalana, i en canvi, El Periódico, pròxim al PSC, està tractant prou bé les notícies referents a la candidatura de Laporta.

.http://www.cronica.cat/noticia/Laporta_podria_obtenir_10_diputats_i_impedir_la_victoria_dArtur_Mas_segons_el_PSC.

2 comentaris:

zel ha dit...

Jo, nano, ja saps que aquests de CIU no m'agraden gens, però és clar, els reagrupats, els Laportians, i els altres tampoc...diga'm, què faig? A qui voto?

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Zel guapa, el que cal votar és INDEPENDÈNCIA si és que volem deixar de ser dependents, que equival a dir que altres prenguin decissions per nosaltres. Et vull escriure la reflexió que em va fer la Patricia Gabancho contestant un correu meu.

Hola, Josep! Deu n'hi do que has estat rumiant.

T'explico. Jo no m'he adherit a SIC perquè no vull adherir-me a cap partit polític: crec que el moviment independentista ha de continuar sent "també" un moviment popular, i en això continuaré treballant: precisament per controlar la feina dels polítics, inclosos els nostres.

Dos. De totes les opcions, la més intel.ligent és SIC, de lluny; per tant, recomano votar això; però no m'importa que la gent voti també CiU o ERC perquè estem intentant construir una majoria social, i la majoria és això, més Carretero. no recomano el vot per Carretero perquè són dos opcions que es fan mal mútuament i val més triar-ne una i concentrar-nos en això. L'electorat de Ciu s'ha fet molt independentista, però el Mas està lluny de tenir-ho clar.

Tres: emocions sí, home! L'emoció és energia, és pinya, és voluntat. No afebleix gens: al contrari, enforteix. Necessitem els catalans d'ànima catalana, vinguin d'on vinguin,i al costat, o al voltant, els independentistes d'argument i racionalitat, és clar que sí;: però el pinyol ve del cor. Aquest poble és sentimental.

M'alegro que t'hagi agradat el Laporta (llibre). sí, la gent es pensa que era un elogi ditiràmbic i a mi sempre m'acaben sortint anàlisis. Laporta reconeix que és un nouvingut a aquest món, però té ganes d’aprendre. O això em diuen. és sincer.

una abraçada,
pat