dilluns, 18 de juliol del 2011

CAMBIO DE TERCIO.

LA DITA DIU QUE “S’AGAFA ABANS A UN MENTIDER QUE A UN COIX”



Mala entrada del nou equip de govern a l’Ajuntament de Tossa, pitjor impossible, 30 dies i escaig i ja se’ls hi veu el llautó, el que tenien que ser alegria, flors i violes, son nervis, romegueres i espines.

La incompetència ha fet el ple, han passat pocs dies i ja s’han tret la careta, els que varen canviar el “Paradís Blau” d’en Marc Chagall amb el “Paradís dels comiats de solters” ara no es reprimeixen en esbombar-ho als quatre vents, la premsa en va plena i no fa cap favor a la marca de qualitat que tenia l’estada a Tossa.

També tenien que donar feina a la gent del poble i el primer que fan és contractar a un foraster amb un sou milionari. Predicaven que nosaltres ens teníem que rebaixar el sou un 25% i el segon que fan és pujar-se’l i ara parlen de pujar l’IBI un 54%.

La chavacaneria, després de quatre anys es torna a imposar, a la premsa no li ha calgut més d’un ple per adonar-se’n, “chapeaux” Nuri Forns per l’article d’opinió al Avui, un gran retrat de la trista realitat. Que aviat te’n has adonat que la que està rabiosa és l’actual alcaldessa, a la fi a qui varen fotre una petada al cul i fer fora de CiU va ser a ella, en té sobrats motius per estar dolguda.


En un principi, em vaig plantejar mantenir-me al marge d’opinar, almenys deixar passar els cent dies que marquen els canons de la correcció, però haig de confessar que la provocació ha superat la meva continència.

Les veritats a mitges indueixen a manipular la informació i això es una de les especialitats de l’alternativa, desafortunat pamflet del TU.

Primer de tot vull agrair que mercè a ells per fi he sabut el que vaig cobrar el passat mes de maig, 1.138,66€, és el mes que he cobrat més dels quatre anys, encara que si hi descompto els 428 € de l’ordinador que vaig comprar per el Museu Municipal, del qual adjunto documentació, em quedo amb 710,66€, a més vaig anar a recollir uns quadres del Museu Municipal al CRBM de la Generalitat de Catalunya a Valldoreix, sense passar cap minuta, com altres tantes vegades he fet. Per llei aquest transport es un transport especial a alt cost, i el que hagués correspost de minuta personal no en tinc ni idea perquè mai en he cobrat cap i me’n he fet un tip de viatges a solucionar temes i a demanar subvencions. Total, que si un taxi a Barcelona son 300 €, doncs deixem-ho amb que em queden 410,66 €, i podria seguir descomptant, però deixem-ho estar, ho vaig fer molt a gust pel meu poble.




Aquest tarannà no ha estat només el meu, ha estat el de tots els meus companys durant quatre anys, l’Alcaldessa anava a Madrid a demanar ajudes i menjava un entrepà per dinar, la Sra. Mundet, al menys en una ocasió, d’un dinar al Bahía amb un advocat va passar una factura a l’Ajuntament de 350 €, i això em consta perque ho varen carregar al pressupost de festes, suposo una vegada esgotat el de protocol d’alcaldia.

I ara resulta que som uns aprofitats, i la “bon vivant” de la política tossenca, la senyora Mundet, agafa les meves àrees i es posa una semi dedicació exclusiva. 24.195 € amb 14 pagues de 1.728,21€ bruts, minutes a part.



Està clar que nosaltres varem optar per fer una política ce contenció i estalvi, i els que hi ha ara tiren milles.

En tot equip sempre hi ha un personatge que té l’encarrec de fer el joc brut, a l’equip del TU i pel que m’ha arribat és la Mª Angels Pujals.

Mª Angels Pujals, et repto a que esbrinis el que he cobrat de l’ajuntament en el total d’aquets darrers anys, tant en minutes, com dietes i despeses de representació, i d’aquí quatre anys fas el mateix amb la senyora Mundet, llavors comparem la feina feta i els gestos i el que ha aconseguit l’un en el període que va del 2007 al 2011 i l’altre del 2011 al 2015, a veure que passa.



S'ESTAN TOREJANT AL POBLE, ARA VE EL "CAMBIO DE TERCIO", AL SETEMBRE ENS CLAVARAN "LA PUNTILLA" I AL CAP DE QUATRE ANYS ESTAREM PER "EL ARRASTRE".

.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi han botigas d'informatica a Tossa? aiii aquesta costum dels tossencs de donar feina als d'afora....

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

La impresora gran i la pantalla de l'ordinador de la Tècnica de Cultura que hi ha a la Casa de Cultura, també les vaig pagar jo i les vaig comprar a infoG de Tossa.