dissabte, 1 de setembre del 2007

FESTA DE FI DE CURS A LA LLAR D'INFANTS

L'equip d'educadores dirigides per la Jusa, que son les que amb la seva vocació i ben fer, fan posible que els més petits de Tossa creixin així d'aixerits i guapos. En Joan Petit quan balla, balla,balla...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

QUINA CARA, ARA RESPALLA AL PERSONAL DE LA LLAR I ON SERÀ LA NOVA LLAR D'INFANTS ?
SAP TOT ELS PROBLEMES QUE TENIM DONCS POSIN SOLUCIO PQ JA NO ENS VE D'AQUI ,AL POLBE, MES PISOS A CANVI : QUE VAN FER ARA FA 4 ANYS A PUERTO RICO PISOS I PISOS I EL POBLE CAP BENEFICI (NOMES ALGUN ACTUAL REGIDORA). ALMENYS AMB LA LLAR D'INFANTS I GUANYAVEN ELS PETITS DE TOSSA.

PENSIN LES COSES . EL FACTOR HUMA ES L'UNIC QUE TENEN VIGILIN AMB LA SEVA ACCIO DE GOVERN.NOMES FALTA QUE ELS TINGUIN EN CONTRA. JA PODEN PLEGAR.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Jo no raspallo a ningú, senzillament és el que penso; ja ho pensava abans quan els meus fills hi anaven, i és el que segueixo pensant.
Respecta a afavorir l’especulació urbanística a canvi d’una llar d’infants?. NON COMENT.

Anònim ha dit...

Vosté parla d'especulació urbanística? Ho diu perque en sap molt no??? perque li deuen haver explicat les seves experiencies especulatives la Meme i la super-troupe!
Escoltim, i que nassos era això que volien fer 4 anys a la Mar Menuda? un camping?

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Un càmping no, un hotel crec que de cinc estrelles.

Anònim ha dit...

Si aixo crec, un hotel del 5 estrelles i 6 pisos!

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

6 pisos ho dubto.
Especular és comprar per vendre i treure’n uns beneficis sense treballar. Construir un hotel no crec que encaixi en la definició d’especulació.

Anònim ha dit...

Si senyor... no es especulacio un hotel de 6 plantes devant de la platja, clar que no, sobretot quan ho prohibeix el pla general i els terrenys pertanyien a algu vinculat a l'equip de govern...
Es com aixo de que la Meme s'ha enfadat amb els tius aquells de les motos riehu per no quedarse a dormir al seu hotel... te collons. Aqui tot ho volen per ells!

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Desconec de qui son els terrenys ni m’importa, tampoc estic d’acord amb un hotel de sis plantes, abans de tot caldria mirar-ho bé. Això sí, un hotel de categoria i amb condicions si que repercutirà positivament pel poble i ningú m’ho pot negar, i tant que es parla d’allargar la temporada, per aquí es comença.
Respecta als de les Rieju, en deus estar més assabentat tu que jo, coneixent a la Meme com la conec, dubto que el que dius sigui cert.