dimarts, 11 de setembre del 2007

FREEDOM FOR CATALONIA


Aquest és l’himne dels que, d’alguna manera, creiem que encara és possible la Independència de Catalunya i el reconeixement dels altres pobles com ESTAT SUBIRÀ. Amb la tossuderia i la constància de l’ase, sabem que el camí no és fàcil però que cal arribar-hi .

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Colomer,

disculpi el comentari, però hem sembla que vosté com a mínim té doble personalitat. Per una banda és declara independentista ( anant a les llistes de ciu, partit clarament espanyolista ), y té un odi visceral envers un partit del que va formar part: erc. Per tant hem sembla un insult envers la els catalans independentistes i d´esquerra, el fet de penjar videos pro-ciu ( pensava que vosté era pro-meme i aet ) d´una banda i de l´altra utilitzar la nostra senyera, declarar-se independentista i penjar videos catalanistes. Sr. Colomer, centrís, pensi i reflexioni. I no insulti als que ens sentim catalans i d´Esquerra.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Crec que som molts els que avui ens sentim decebuts amb els que representen les sigles d’ERC, però et diré més, el segell d’independentista no és patent de cap sigla política, dies enrere va morir en Xirinachs, ningú dubta del seu patriotisme, en canvi mai havia militat a cap partit polític.
Molts creiem que en fer-se gran ERC, les coses canviarien, o al menys la manera de fer i de reivindicar, res més lluny de la realitat. La direcció d’ERC és criticada per el Reagrupament d’en Carretero, pel CUP i fins i tot pel mateix Heribert Barrera. Avui, cap independentista de veritat crec que s’identifiqui amb l’actual ERC.
Jo he anat amb les sigles de CiU com independent i m’hi sento molt a gust amb la gent que som, per contra, amb alguns dels integrants d’ERC de Tossa, no m’hi entendria mai.

Anònim ha dit...

Sap, realment m´està demostrant que vosté té moltes personalitats. No se com té el valor de comparar-se amb en Xirinachs, quin valor. Quin concepte que té de vosté mateix. A vosté no li pot agradar la postura d´esquerra. Però vosté, per una banda es declara independentista i per una altra es declara de ciu, que es troba bé amb la gent de ciu, un partit clarament centrista. Aclaris les idees, només això.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

En primer lloc jo no em comparo amb en Xirinacs, només el poso d’exemple de com un senyor de una forta ideologia no li cal militar a cap partit.
En segon lloc, no veig el perquè no em puc trobar bé amb la gent amb la que estic fent política municipal, per damunt de pertànyer a unes sigles, son persones.
I en tercer lloc, ni una, ni dues, ni moltes personalitats; el problema el té vostè amb el psiquiatre, d’això que vostè té se’n diu mania persecutòria, o en llenguatge planer, GANES DE TOCAR LA PERA.

Anònim ha dit...

Bé Independència,
només dir-te que en Colomer no te varies personalitats, es simplement un transtorn quatripolar derivat de l'alcohol, les drogues, el sexe de fons i la tramuntana tossenca... Això ha sigut un coctel explosiu d'on ha sorgit un senyor per una banda agresiu (postura AET), per una altra banda sensiblot (postura canaris), per una altra banda catalanista (postura "soc independentista") i finalment superhombre (postura "jo puc fer de tot, fare 80 blogs, solucionare la vida a tothom, soc un crac i si algo funciona malament es culpa dels "dolents", no meva")...
Això, si es pogues resumir en un dibuix, sortiria:
un toro español, vestit amb un traje de cuir negre, una capa vermella i un pin de la senyera a la solapa!

Anònim ha dit...

Al contrari sr. Colomer, és més, jo de vostè passo. No tinc ni el "gust" de coneixer personalment ni en tinc ganes. Només li expreso la meva opinió, suposo que per això té un blog... i li comento el que diu la gent de vostè amb bones paraules. Es clar que a vostè això li deu importar poc. Ja només el nom del blog reflexa el que li importa tot.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Ja veig que el “miri miri” vos ha quedat petit. No val la pena ni esborrar els vostres comentaris, els de la mala llet sou vosaltres.

Anònim ha dit...

Vaja! ha parlat el Super-Heroi! El que hace el bien y los malos destruyen su mundo perfecto!!!

es que trobem a faltar el seu antic blog, on era tan educat, tan fi, tan "sense mala llet", i tan fantastic...

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Tal i com li diria una que conec, no es posi nerviós.

Anònim ha dit...

Aixo de "no es posi nervió" no és el que li diuen les seves companyes d'equip, quan el manen CALLAR a les reunions per dir tantes tonteries?

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Tonteries és el que està escrivint vosté, però està clar que al darrera d'un anònim es pot dir de tot i provocar tot el que es vulgui; de valent en té molt poc, de frara molt.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.