diumenge, 7 de març del 2010

TURISME UNDERGROUND



La sort i la desgracia de viure en un poble petit és que els secrets van de boca en boca fins que es tenca la cadena i al final tot es sap, fins i tot els secrets més ben guardats del TU, com qui escriu el butlletí, qui administra la web i el facebook, quines varen ser les verdaderes intencions del boicot a la cavalcada de reis, el perquè de les associacions que no varen voler participar al Diver Tossa i fins i tot qui no va posar inconvenients en col•laborar amb el pessebre vivent. No importa si els nens son els perjudicats, el que importa és desgastar a l’actual Equip de Govern.

Tampoc la hipocresia té límits, i qui s’erigeix amb defensor de la moral, llavors resulta que tot plegat i dut a la pràctica és el contrari. MSM en mitg de les sessions del Ple donant instruccions als afins o rebent-ne,etc.

Des de fa dos anys a Tossa ha proliferat un nou tipus de turisme, el dels acomiadats de solter, per un pack que costa 120 €, la Sra. Andrea, tal i com identifica una client en un comentari a la web (recomiendo a la empresa a todo el mundo. andrea encantadora y todo su equipo dispuesto a solucionar todos tus problemas), amb exquisidesa atén a la clientela que cada cap de setmana ve a Tossa a fer l’acomiada’t de solter/a.


Este pack incluye:

- Dormir en un hostal en el casco antiguo de Tossa (2min de la playa) o en una casa rural a 5 Km. del centro del pueblo. (1 noche dormir y desayuno).

- Navegación con speed boat, con parada para hacer snorkelling dentro de las cuevas (45 min.)

- Recorrido por las montañas de Tossa con quad (1 hora)

- Torneo de paintball, en un centro pionero en España de esta modalidad, incluye equipamiento y 100 bolas (1h 30min.)

- Ruta por diferentes pubs y bars de la zona.

OPCIONAL: Show privado con STRIPPER masculino o femenino, con chupitos gratis!! ( Consultar precios).

El programa es limita la majoria a negocis de gent afí al TU, navegació speed boat, torneig de paint ball, ruta per diferents bars amb indumentàries de mal gust que sovint inciten a comportaments barrullers i incívics pel mig de la població, sopar i sessió de streptease en el mateix restaurant, i finalment els deixen anar a culminar la nit carregats d’alcohol i d'adrenalina a alterar l'ordre i el descans de la gent que ha vingut a buscar la tranquil•litat a la nostra població.

Denigrant, i llavors critíquen la possible filmació d'una escena de sexe d'una película de Bigas Luna en una cala de Tossa.

Srs. Del TU, en aquet poble si hi ha algú que no pot parlar de moralitat, aquets son vostès, que cada cap de setmana d’estiu ens disfressen per més RIP a uns condemnats a marits i mullers, amb perruques i altres postissos de pijor gust, i els hi culminen l’estada a Tossa amb un streptease en algun restaurant, segurament propietat d'algun articulista del seu brillant butlletí. Turisme d'alcohol i sexe, turisme underground, pa per avui i gana per demà.



.