diumenge, 18 d’abril del 2010

PREMIS RECERCA 2010 IES



Per cinquè any i novament coincidint amb les Jornades Culturals de Sant Jordi, es feu entrega a la Casa de Cultura de la nova edició dels premis recerca dotat amb 500€ cada un i que es donen als dos millors treballs de batxillerat dels alumnes de l'IES, el de l’ajuntament i de tema referit a Tossa, i el de l’AMPA de l’IES i de tematica lliure.
Segons la directora de l’IES la Sra. Conxa Martínez Xueca, aquets any ens treballs han sigut d’un nivell molt alt, i per primer cop hi ha hagut una menció especial a dos treballs finalistes, el d’en Santi Barrionuevo i el de l’Ariadna Fernández.





El primer dels treballs premiats fou el de la Katherina Gotarra i el titol del treball era : “La contaminació acústica a Tossa”, un treball científic que recull els llocs a on hi ha major contaminació acústica a la població, igual que la percepció que en tenen els vilatans.




El segon fou el presentat per Lluc Colomer i titulat: “Tossencs marcats per la Guerra Civil”. El treball recollia la memòria històrica de la incidència i les consecuències de la Guerra a Tossa, També recull el testimoni d'alguns tossencs que llavors eren nens i dels anys que els varen seguir, els anys de la postguerra.



Enhorabona i a seguir l'any vinent, a la Universitat.



1 comentari:

zel ha dit...

Molt bé, endavant les atxes! visca el jovent que puja!