dijous, 2 de desembre del 2010

MADE IN SPAIN


Rosa Díez: 'Me duele que Carmen de Mairena saque más votos que UPyD'


Rosa Díez, líder d'UPyD, ha lamentat en roda de premsa que la CORI obtingui més vots que el seu partit a Catalunya. Díez assegura que 'el veritablement preocupant dels comicis és que els cutres mereixin el suport dels catalans'.

La presidenta d'Unión Progreso y Democracia ha valorat els mals resultats obtinguts pel seu partit al nostre país on la formació espanyolista no ha obtingut representació parlamentària. De fet, la candidatura d'Antonio Robles (UPyD Cataluña) no ha passat del 0,17% de suport.

Un transvestit treu més vots que Rosa Díez

"El veritablement preocupant dels comicis és que coses ‘cutres’ mereixin el suport dels catalans", ha dit Rosa Díez. Cal recordar que el partit d'Ariel Santamaría que reclamava follodroms per Catalunya ha obtingut 2.000 vots més que UpyD, que s'ha quedat com la 16a força, i per tant, fora del Parlament.

Catalunya, “territorio comanche”

Díez atribueix aquesta bufetada electoral a què a Catalunya no cala el discurs d'UPyD. “És difícil penetrar a Catalunya pel discurs del partit, que defensa la llibertat lingüística, que l'Estat recuperi la competència en educació o el rebuig al concert econòmic com a model fiscal pel nostre país.



Sra. Díez, encara que el/la Mairena no tingui programa com té la Belén Esteban ..., -"Rosita, comete el pollo!"-, que a Catalunya tenim a la gran Carmen.




.