divendres, 15 de maig del 2009

FORCES DE REPRESSIÓ



A punt de complir els 53, me’n ha tocat viure de molts colors i a l’hora d’actuar o de dir ho fas sempre amb la perspectiva dels anys viscuts, però sovint la memòria falla i s’obvien detalls, encara que difícilment s’obliden els fets rellevants.

Aquet post ve motivat per unes observacions recriminatòries que em va fer una companya de consistori arrel d’uns comentaris meus publicats en aquest blog.

Tots tenim un passat, ens agradi o no ens agradi, un passat que anem ampliant cada dia. El que conten son els fets, i fossin la Policia Armada, Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra o l’Ertzaina els antidisturbis que varen venir a Tossa fa uns anys a dissuadir una manifestació de motoristes a petició de la que a les hores era regidora de governació, em sembla que va ser una decisió exagerada, irresposable i altament arriscada. A la fi, tal i com es diu en una frase feta, son els mateixos gossos amb diferents collars.

Srs. Saura i Montilla facin memòria i prenguin nota.















2 comentaris:

zel ha dit...

Vaja, a més d'amic, d'idees semblants i de bona sintonia, compartim records i generació...jeje, però jo et guanyo d'un, en tinc un més!!!! I si, estic amb tu, i deixa't estar de qui et recrimini, això és casa teva (nostra) i només faltaria que no poguessim reivindicar el que veiem, que tenim records que pesen...
Petons, ben grans!

SelvadeTossa ha dit...

El poder, estigui en mans del partit que sigui, quan no pot aconseguir el que vol mitjançant paraules.. sovint treu mà de la violència, legal en molts casos es clar, pero igualment vergonyosa.

Especialment curiós i trist em resulta que personatges que de joves volien abanderar la democràcia, criticaven la violència de tota mena i s'oposaven a la dictadura ..Avui en moltes ocasions ordenen als seus subordinats actuar gairebé tal qual com aquells grisos, d'aquells temps grisos..