diumenge, 1 de novembre del 2009

A ON ANIREM A PARAR?


A on anirem a parar?. Haloween a la tossenca, uns 15 brètols de entre 14 i 16 anys, suposo ..., ja que ni com a Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Tossa he pogut esbrinar el nom del nens per part de la Policia Local, vull creure que per raons de confidencialitat, la nit passada es varen anar a cebar en l’IES de Tossa. Ous i pedres, varen trencar la càmera de seguretat de l'entrada, els vidres de l’aula taller, varen forçar la finestra i ompliren d’ous l’aula i la façana de l’IES.











Així m’ho han explicat i és per això que resto indignat. El meu avi, quan un gos es pixava en un cabàs de la botiga, deia que tindrien que posar una multa al gos i matar a l’amo, be, doncs jo soc de l’opinió que en aquet cas es tindria que posar una multa als nens, tancar als pares i fer-lis arranjar els desperfectes de l’IES.

1 comentari:

Zel ha dit...

Penso de tot cor, que els nois i noies d’aquesta edat son fruit d’un problema ben nostre, no veuen ni viuen valors gaire enlloc. És una pena, perquè quan es fan grans se n’adonen de les barrabassades que havien fet, en conec uns quants.
Aquest vídeo que ja havia vist fa riure, però passa que moltes de les senzilles coses que proposa no son tant per posar en marxa, els adults prediquem una cosa amb boca i en fem una altre (espero no caure-hi jo…)
Petons!
Zel