dimecres, 21 de setembre del 2011

Ple extraordinari a Tossa per l'augment de l'IBI


Ple extraordinari a Tossa per l'augment de l'IBI






20/09/11 02:00 - TOSSA DE MAR - N. FORNS
Notícies de ...
Tossa de Mar
El grup de CiU a Tossa de Mar continua la seva croada contra l'increment del 54% de l'IBI a Tossa, prevista per al 2012. De moment el grup ha recollit més de 2.500 firmes en contra de l'increment, i ha demanat la convocatòria d'un ple extraordinari sobre el tema, que se celebrarà dissabte vinent. En el ple, CiU demanarà la supressió de l'increment de l'IBI, la reducció “dràstica” de les despeses corrents, la congelació de la pressió fiscal, la supressió de les operacions de crèdit “il·legals” projectades per gairebé 3 milions d'euros “per al finançament de despeses corrents” i la supressió del procés de refinançament d'operacions de crèdit vigents per valor de 7.626.078 euros.
L'equip de govern (TU i PSC) considera que l'oposició hauria d'aportar propostes alternatives, però la portaveu de CiU, Imma Colom, va defensar ahir que el govern el que ha de fer és “treballar-ho més a fons, perquè el camí més fàcil és aquest”. “Hem decidit demanar un ple per a aquesta actuació i continuarem lluitant perquè no hi hagi aquest increment”, va dir Colom. CiU també ha demanat la intervenció del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/454880-ple-extraordinari-a-tossa-per-laugment-de-libi.html?cks_mnu_id=561


El rebuig en forma de 2.500 firmes en una població com Tossa és una quantitat lo suficient respectable com perquè uns politics s’ho repensin.

La llei empara que 7 persones que integren un equip de govern prenguin la decisió de pujar l’IBI un 54%, aquest acord si es pren és inapel•lable perquè l’augment està dintre del marge que la llei contempla, no hi han recursos ni impugnacions que valguin, en contra i en desacord es manifesten 2.500 signatures, igual que un dia el Estatut de Catalunya el varen tombar 6 jutges en contra del que un poble va manifestar en un referèndum, si dissabte es pren aquest acord al Ple, novament no es tindrà en copte la opinió DE LA MAJORIA d'un poble .

La pressió que pugui exercir la gent és la única cosa que pot impedir aquesta cruenta puja, la temporada ha anat malament i es presenta un hivern a on no hi ha masses bones perspectives de feina per la construcció, és època de fer polítiques de austeritat i no de pujar impostos, una sala de Plens plena de “gom a gom” pot fer recapacitar als politics,

PER TANT SERIA IMPORTANT LA MÀXIMA ASSISTÈNCIA EL PROPER DISSABTE AL PLE DE L’AJUNTAMENT , A LES 10 DEL MATÍ.