diumenge, 31 de maig del 2009

CARDAR A LA PLATJA - PUNT FINAL



Finalment ahir els hedonistes del sexe es varen concentrar a la platja de Tossa, segons el Punt Diari a l’hora punta que era a les 23 hores, unes dues-centes persones es reuniren a la platja gran per manifestar el seu desacord contra l’ordenança de civisme.

Ni els mitjans de comunicació, autèntics manipuladors de masses, ni les noves i avantguardistes tecnologies com Internet, ni el “donde vas Vicente, donde va la gente” pogueren concentrar més de dues-centes persones.

El desplegament dels Mossos previst pels seus caps i rebutjat per alcaldia, el temor d’un edil per possibles represàlies i actes vandàlics dels manifestants, en un poble costaner ple de gom a gom un pont de segona Pasqua, el bombardeig de les televisions, culminen l’opera bufa que s’ha muntat aquets darrers dies vers una irrellevant protesta. Menys mal que la PADILLA ha plegat de comarqes i està a la secció de successos del Diari de Girona, perquè possiblement fins hi tot hi hauria publicada una epopeia de la concentració.

I és que veient les cares de les persones que surten a la foto del diari, més que una concentració de joves estimulats pel “LIBIDO”, sembla una concentració de “VOYEURS” emprenyats o d’onírics sentimentalistes de temps passats. QUINA VERGONYA!.



.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, interessant crítica; potser si havia més voyeur que altre cosa, pero el que diu la pancarta "El tabac mata i es fuma al carrer" penso que és inquestionable.

Em pregunto.. Per que volem prohibir lo del sexe a la platja? Es que hi ha una epidemia de sífilis o de sida i un perill de contagi per als banyistes?

Els hippyies dels anys 70's van començar a practicar-lo (igual que els ocells, les tortugues -pobres tortugues-, els peixos..) i ara quan hi ha menys gent que el practica perque ens hem tornat de nou més conservadors o pudorosos ..ara es quan arriben les lleis del "civisme" per prohibirlo. Trobo que es com si fotessim una llei per prohibir l'us de la minifaldilla. Tot dependrà de com els polítics i les persones que els secundem, decideixin interpretar el concepte de "civisme".

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Es evident que cada un veu les coses segons la posició de on les mira.

De jove, inclusiu ara si no estés a l'Ajuntament argumentaria com tu ho fas, però cada un és ell i la seva circunstància del moment.

El diumenge al matí vaig matinar per saludar als firaires i a interessar-me per si tot anava be.

Seguidament vaig anar a la Mar Menuda a fer unes fotos de Ses Illetes. Tant punt encaminava Sant Raimon de Penyafort, a la platja vaig veure una parella dormint que hi havia passat a nit. Tot seguit a la Mar Menuda hi havien dues tendes de campanya amb gent a dintre, tinc fotografies.

Dintre meu vaig pensar, tantes ordenances i tanta tinta i película per res, però en el fons m'en vaig alegrar, perquè qui fa les coses amb discreció i amb respecta no té perquè estar molestat ni sancionat; però cal l'ordenança per qui ho fa descaradament i per molestar.

El meu argument és aquet; llocs discrets per anar sense exivisionisme en hi han a pilons, però a vegades segons qui, si no ho fa per tocar els o... ja no és diverteix.

Aquet és el meu argument.

salut.