dijous, 4 d’octubre del 2007

100 dies de nou ajuntament


Han passat més de cent dies del canvi a l’Ajuntament, cent dies per valorar la tasca dels politics, tant els que governem com els que estan a l’oposició, al fi i al cap tots i cada un de nosaltres té assignat un seient a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.
El canvi només s’ha produït d’alternança en el govern, no en el estil de fer política per part de cap dels grups, per tant poca cosa ha variat en vers a l’ imatge que projectem . Sí en la manera de gestionar l’Ajuntament, sobretot pel que fa a la gestió econòmica i política, avui es mira molt més per “la pela” i les coses es consensuen entre tots, i prova en és la del meu cas, partidari de no fer la festa de Rock a Sant Grau i de cobrar el dinar als jubilats, aquesta setmana estic organitza’n la festa i el dinar gratuït, perquè la majoria ho han decidit així.
Pel que fa a la postura del TU, continua amb el mateix tarannà de la passada legislatura, amb la seva ambigüitat. La rialleta pel davant i la cossa pel darrera; el gran interès que tenen en que no prosperi l’auditoria és sospitós. Continuen coincidint a la hora de votar els temes amb els socialistes, i fins i tot algun membre rellevant del TU de entre el públic aplaudeix les intervencions de la Sra. Mundet.
En respecta al PSC, segueix el discurs arrogant, irritant, cansí i ple de falsedats en el seu contingut per part de la senyora Mundet i la falta de educació del seu company el Sr. Francesc Colomer, incapaç de controlar les seves incontinències, tant verbals com fisiològiques. La línea telefònica als diaris continua essent la gran obsessió de la Sra. Diputada Provincial i l’absentisme a l’ajuntament el més significatiu dels membres d’aquet grup.
Com a tema estrella d’aquets cent primers dies, el tema de l’ AUDITORIA, com excusa perquè no prosperi la no conveniència per circumstàncies econòmiques, el rerefons i el motiu principal perquè no es faci, LA POR als resultats. 55.000 € que nosaltres hem estalviat d’altres partides. I jo em pregunto, qui son els despilfarradors?, nosaltres que volem fer una auditoria consignant uns diners del pressupost que ja hi eren per gastar en altres coses?, o uns altres que entre altres irregularitats varen reformar una plaça sense projecta, sense pressupost i sense consignació, amb una font que costava 60.000 € i enganyant al poble dient que una empresa ho pagaria?.