divendres, 26 d’octubre del 2007

HO SENTO.

EL BLOC D'EN VITALIS dijo...
Hola Joan, sento fer-te el contrapunt en el teu bloc. Jo vaig militar a ERC des de la seva legalització als inicis de la nova “democràcia” fins la destitució d’en Colom. He estat amb els renovadors d’en Jaume Nualart, a la llista amb en Jesús Prujà i fent campanya junt a Lluís Racionero. He sopat un 14 d’abril a la mateixa taula amb en Puigcercos, amb en Benach hi vaig relacionar-me en el Consell Nacional i amb en Jordi Portabella el que més, ja que estiuejava a Tossa.
Durant aquets anys en he vist de grosses, des de l’Hortalà a dalt d’un elefant fent el ridícul a la Plaça de Catalunya i després de Síndic de la Borsa, en Reniu de Matarò que es va vendre a CIU per un càrrec, en Marçal Casanoves que de diputat d’ERC al Parlament va a passar a ser regidor socialista a l’Ajuntament d’Olot, en Francesc Vicens que de diputat d’ERC va ser regidor per IC a l’Ajuntament de Barna, etc.. Tot això nomes per dir-te que dintre d’ERC en he viscut de tots colors i mai havia deixat de votar-la, però l’actual direcció ho va aconseguir a les passades eleccions i vaig votar CIU perquè vaig intuir el que passaria.
TU PARLES DE PAÍS I DE DEMOCRÀCIA. Democràcia, fins que no se’ns respecti el dret a l'autodeterminació que és el dret a decidir com a poble, no en tenim. País sí, però sotmès, perquè mentre hi hagin casos con els de l’Eric Bertran, la Nuria Portulas, en Jaume Roura o els independentistes del 92, que se’ls enviïn al “Tribunal Superior de Justicia de Madrid” i no se’ls pugui jutjar a Catalunya, som una Nació sotmesa, igual com ho és en Montilla al PSOE, en Saura a en Montilla i en Carod a la poltrona. Encara no he sentit ni vist a cap d’ells cap gest per canviar aquesta situació.
Passant de ideologies de dretes i esquerres perquè encara no he aclarit del tot el que ERC defensa fora del nacionalisme; ERC no tindria que governar en aquets moments, perquè quan mana és deixa de sentir i quan no mana al menys és la veu de la consciència del Poble Català. I ARA ÉS EL QUE FA FALTA, FER-NOS SENTIR.
Ho sento.
24/10/07 01:31

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

Molt ben dit, un servidor és acrata i no vota mai, menteixo vaig votar per treure la dictadura del Aznar, pero si ho tingués de fer ho faria per tu, ets coherent amb el que fas

salutacions