divendres, 15 d’agost del 2008

MENTIDES.



El TU torna a mentir grollerament en l’afer del geriàtric
En el darrer Ple municipal el TU va acusar l’actual equip de govern del CIU i AET d’haver fet trampes en l’afer judicial del Geriàtric que han guanyat els patrons destituïts, per no haver designat advocat per a la defensa de l’Ajuntament.
Aquesta afirmació és, una vegada més, radicalment falsa. La responsabilitat de designar advocat per a la defensa del cas era de l’anterior l’equip del govern del PSC i ERC i la va exercir designant l’advocat JOSEP GUAL I OLIVER, com demostra el certificat adjunt a aqueta Nota.
El termini per contestar el recurs dels patrons destituïts, va finalitzar a mitjans de març de 2006 i el termini per comparèixer davant el TSJC a mitjans de setembre de 2006, molt abans que entressin a governar CIU i AET.
Els Grups Polítics de CIU i AET expressen la seva preocupació per la dinàmica de mentida sistemàtica i demagògia grossera en què s’han instal·lat els Grups de l’Oposició Municipal de Tossa del PSC i del TU, secundats per un mitjà de comunicació afí, per ocultar els greus errors comesos durant l’anterior mandat.
També expressen la preocupació per la justificació permanent dels errors comesos pel PSC per part del Grup Polític Municipal del TU que s’ha alineat des de fa temps a la política del PSC, renunciant a la neutralitat que predica.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

BENVOLGUT SR. COLOMER
ENCARA QUE POTSER EL TERME SR. NO ES DE LA SEVA CATEGORIA.

LES MENTIDES LES DE L'AET I CIU QUE LES PERMET. CREC QUE EL PSC NO FA RES PERÒ DIR QUE EL TU S'HA ALINEAT AL PSC ENCARA MENYS.

SR. COLOMER . MARXI SERÀ EL MILLOR PER TOSSA I L'AJUNTAMENT.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Anònim, que increpes sense voler donar la cara.
Cada vegada que els del TU ensenyeu el nas, em recordeu més al GIL (grupo independiente liberal) i no precisament pel símil entre “l’Imperioso” i el cavall que té en Xicu Nadal, per cert, tan ell com en Ricard Neras dues bellíssimes persones; sinó per tot el que s’amaga al darrera vostra.
Bona excusa heu trobat per dimonitzar a la M M i als de l’AET, mira que en arribeu a ser de curts de vista.

Anònim ha dit...

Vist des de fora, el que demostra amb aquestes respostes poc educades i sempre agressives i insultants és que no sap encaixar les crítiques.

Per TV Tossa no sembla tant home per defensar-se de tota aquesta mala baba que viu en el seu interior.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Les crítiques les accepto totes, i si son constructives encara més, el que no puc acceptar és la desqualificació sistemàtica, acompanyada amb insults i sense arguments raonats.
A Jesucrist l'abofetajaven i parava l'altre galta, crec que Jesucrist va ser un personatge singular; jo no, hi m'hi torno.
A TV Tossa per defensar-me, primerament m'han d'atacar, i de moment ni la Pilar ni la Gissela en han tingut prous per fer-ho.

Sempre a la teva disposició.

Anònim ha dit...

no es cregui tant home que encara hi ha gent que es riu de la suor que li va inundar el cos quan van enviar la policia municipal per demanar-li explicacions sobre uns comentaris publicats a no se quin butlletí en relació a l'anterior alcaldessa. Comentaris sempre insultants com no podria ser, gruers, fora de to, i sense lògica.

Si us plau, que no veu que dient tantes mentides ( com la que és enginyer en telecomunicacions quan només va cursar un curs ... i encara dubto d'aquest fet ) perjudica no la seva imatge (que ja està inclòs enterrada) sinó la de la seva família, dels seus fills!!!!!

Comportis seriosament collons !

i si no vol publicar aquest missatge doncs continuir essent tan cobard com el realment és.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Evidenment que has sentit campanes però que no saps a on toquen, la visita me la va fer l'actual cap de la Policia Local, en David Barranco i era perquè desconvoques una manifestació en contra del PGOU que jo no havia convocat, l'ordre va venir de l'anterior cap de la Policia Local atenguent les ordres rebudes per la llavors Alcaldessa Pilar Mundet, la Fornas i l'acusació venia perquè en broma havia reenviat un missatge al pare de l'Ana Gata.
La que tenia cagarrines era la Mundet, i el que jo li vaig dir a n'en Barranco que me obris diligències i que ja ens veuriem a n'el jutjat, que era més fàcil que a la Fornàs li caurien els galons que a mi em passes res, ja que les acusacions calia demostrar-les i Movistar tenia el registre dels misatges que jo havia enviat i que eren tres, a la meva dona, al meu cosí i en Gata i prou.
No va passar res perquè hi havia en David pel mig, sino n'haguesim parlat.
Un fet com aquet no l'havia vist ni en els 19 anys de la meva vida en el franquisme.
Jo no soc enginyer de telecomunicacions, em falta una assignatura per completar els tres anys d'enginyer tècnic i el treball de fi de carrera, jo el que vaig dir en un Ple és que tenia coneixements perquè havia estudiat engenyeria tècnica de Telecomunicacions, mai que tingues el titol.
El que passa és que quan es diu la veritat, pica, i si pica el que cal fer és gratar-se, i si no, pomada.