dissabte, 15 de gener del 2011

JOAN PLUMA


Joan Pluma abandona el PSC per entrar al nou Govern de CiU

El socialista deixarà l'Ajuntament de Girona i serà el nou director general del Patrimoni Cultural
http://www.aragirona.cat/noticia/51701/joan-pluma-abandona-el-psc-per-entrar-al-nou-govern-de-ciu

Sobte …, evidentment que no entra dintre dels canons de l’ortodòxia vista fins ara. Jutjar la persona exclusivament perquè es tracta d’un cas de “transfuguisme”, i ho poso entre cometes dubtant si en aquest cas hi ha una paraula més escaient, no em sembla oportú. Als politics, cal jutjar-los millor per la seva gestió i no pels condicionants circumstancials.
Tampoc m’estranya perquè el que el vol nomenar ha fet el mateix recorregut, fet que no em sembla malament, També en Churchill va començar en els Toris, va ser lliberal per acabar de nou militant en el partit conservador.

L’única referència que tenia de Joan Pluma és que és el polític millor pagat de les comarques gironines, http://www.aragirona.cat/noticia/13645/joan-pluma-psc-i-santi-vila-ciu-els-politics-gironins-mes-ben-pagats-de-les-comarques-de-g, no diu massa a favor d’ell i contradiu la política de contenció econòmica que vol impulsar l’Artur Mas.
Es diu que quan una embarcació s’enfonsa, els primers en abandonar-la son les rates, espero que aquet no sigui el cas del Sr. Pluma i que realment el Sr. Mascarell s’hagi fixat amb ell per la seva capacitat de gestió, llavors si que cobrant el que sigui, serà un fitxatge rentable.
Això si, el senyor Pluma cal que renunci a la militància del seu partit fins ara, perquè llavors ja no sé el que semblarà el nou Govern ni com el tindrem que apodar.

.